Már 172 szócikk közül válogathatsz.

A Szépségpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes szépség tudástár. Legyél Te is a Szépségpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


ránc

 

Idővel a bőr mindenképpen elveszíti rugalmasságát, mivel a 30-as évektől kezdve kollagén és elasztin termelődésének mértéke csökken, akárcsak a vízmegkötő képesség. A bőr öregedése biológiai folyamat, de lassítani vagy a már megjelent ráncokat mérsékelni szerencsére lehetséges, ezen a téren válogathatunk a legtöbb módszer közül. 


Mindennapi bőrápolás: egy ránctalanító vagy [anti-aging]? készítmény annál hatékonyabb, minél többféle aktív összetevőt és korszerű technológiát tartalmaz. Aktiválja a bőr sejtjeit, fokozza a kollagén- és az elasztintermelést, megemeli a bőrt, és helyreállítja védőfunkcióját. A környezeti ártalmak ellen erős antioxidánsokkal, az UV sugárzás ellen fényvédővel véd. A szérumok koncentrált formában tartalmazzák a hatóanyagokat. A könnyen felszívódó, hígabb textúrájú szérumok mellett tápláló, lifting krém használata is szükséges. 


Kozmetikai kezelések: Minden kozmetikai márkának és minden szalonnak megvan a maga kombinált ráncsimító kezelése. [Ultrahangos kezelés]?sel, [derma-roller]?rel és [mezoterápiás kezelés]?sel a bőr mélyebb rétegeibe képesek juttani a ránctalanító hatóanyagokat. Új módszer a Radiance kezelés, melynek során speciális botox jellegű anyagot juttatnak közvetlenül a ráncokba, amit egy erős öregedésgátló pakolással egészítenek ki (4-szer heti 1 kezelés javasolt). A Mesoeclat kezeléshez enyhe savas hámlasztást követően hatóanyagban gazdag maszkot alkalmaznak (kéthetente összesen 5 kezelés javasolt). 
 

Kozmetológiai eljárások: A hideglézeres arcfeszesítés teljesen fájdalommentes, bármikor elvégezhető és látványosan feltölti a bőrt. A Triniti és a mezo-roller kezelés sorozat belülről újjáépülő, feszes bőrt eredményez. Rádiófrekvenciás kezelés hatására a kollagénrostok rendeződnek, összehúzódnak, így azonnal feszesít, hosszú távon fokozódik a fibroblasztok anyagcseréje, mely feszesebb, erősebb bőrt eredményez. Nem jár fájdalommal, csak hőérzettel, 6-8 kezelés javasolt hetente egyszer. 


Bőrgyógyászati, plasztikai sebészeti beavatkozások: A Mezobotox mikroinjekciós kezelést takar, melynek során a botoxot nem az izomba adják, hanem a bőr legfelsőbb rétegeibe. Az anyagból a szokásos koncentrációnál 5-10-szer higítottabb formát használnak a finom ráncok elsimitására, így minilifting hatást érnek el. Villanófényes bőrfiatalítás (fotorejuvenáció, IPL, DPC technológia): eltávolítja el a bőr felszíni rétegeit, és a kezeléssel stimulálja a kollagén képződését csökkentve a ráncokat és javítva a bőr rétegeinek struktúráját. 2-3 hetes gyógyulási idővel és 4-8 ismétléssel kell számolni. Lézeres kezelések: ablatív frakcionált lézer, mikrorejuvenáció. A botox injekciót valamint a ráncfeltöltést lokális kezelési lehetőségek.
 


A szócikkhez társított címkék:
anti-aging , lifting , ránc , ránckezelés , ránctalanító
Patikapédia Médiapédia Netpédia Biciklopédia Jógapédia Mammutmail Vinopédia
orvosi tudástár marketing-média tudástár internetes tudástár kerékpáros tudástár jóga tudástár

nagy fájlok küldéséhez

borászati tudástár