Már 172 szócikk közül válogathatsz.

A Szépségpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes szépség tudástár. Legyél Te is a Szépségpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


avon, mellrák, emlőrák, ellen

Az AVON az emlőrák elleni harc egyik élharcosa. "A szépség természetes forrása az egészség, ezért az Avon számára a nők egészsége ugyanolyan fontos, mint a szépségük" - a kozmetikai vállalat ebben a szellemben kötelezte el magát az emlőrák elleni küzdelem mellett. Napjainkban a mellrák a nők egyik leggyakoribb daganatos megbetegedése - szerencsére a vizsgálati technika és a kezelési lehetőségek gyors ütemű fejlődése lehetővé teszi az időben felfedezett megbetegedések túlnyomó részének gyógyítását. 

Az Avon 1955-ben alapította meg az Avon a Nőkért Alapítványt, mely mára a legnagyobb nők megsegítését céljául kitűző vállalati alapítvánnyá nőtte ki magát. 2010-ben az Avon már 55 országban harcol a mellrák ellen, több mint 640 millió dollárt adományozva a kutatások támogatására, a szakszerű ellátáshoz való hozzáférés lehetőségeinek javítására.

Az Avon Magyarország 1998-ban csatlakozott e misszióhoz, és 2010 év végéig összesen több, mint 440 millió Ft-ot adományozott az emlőrák elleni küzdelem támogatására.
A kezdetektől olyan helyi non-profit szervezeteket támogatnak, melyek figyelemfelkeltő kampányaikkal, műszer adományaikkal, a megfelelő szűrési feltételek megteremtésével valóban a mellrák elleni harc szakértőinek tekinthetőek.
A befolyt adományok három forrása:
- 1 Ft minden eladott AVON termék árából
- az adománygyűjtő termékek értékesítéséből származó teljes haszon
- az emlőrák elleni rendezvényeinkből származó bevétel
 

 

avon, mellrák, emlőrák, zséda, szédenyi adrienn

avon, gyaloglás, mellrák


A szócikkhez társított címkék:
avon , avon a mellrák ellen , márka , vállalat
Patikapédia Médiapédia Netpédia Biciklopédia Jógapédia Mammutmail Vinopédia
orvosi tudástár marketing-média tudástár internetes tudástár kerékpáros tudástár jóga tudástár

nagy fájlok küldéséhez

borászati tudástár