Már 172 szócikk közül válogathatsz.

A Szépségpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes szépség tudástár. Legyél Te is a Szépségpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


krémmaszk

 

 

A hidratáló vagy tápláló krémmaszkok összetétele gazdag, állaguk dús, krémes és a negyedórás hatóidő leteltével nem kell lemosni, csak kozmetikai kendővel felitatni a fölösleget. Használatuk előtt érdemes bőrradírral szabaddá tenni az utat a hatóanyagok számára. Zsíros bőrűek vagy T-zónában zsírosodó bőrtípussal rendelkezők a bőrtípusuknak megfelelő, kevésbé zsíros vagy olajmentes hidratáló maszkot válasszanak, és ne használják heti egy alkalomnál gyakrabban. Száraz bőrűek a növényi olajokban gazdag tápláló pakolást akár egész éjszakára is fönt hagyhatják. A harmincas évek közepétől bővítsük portfóliónkat ránctalanító hatású arcmaszkkal. 

Tipp: A krémmaszkokat lehetőség szerint vigyük fel a nyak- és dekoltázs területére is. Hagyjuk hatni a pakolást minél hosszabb ideig. Amennyiben a hatóidő végén nincs mit letörölni, az csupán annyit jelent, hogy alaposan felszívódott! 
 


A szócikkhez társított címkék:
agyagpakolás , arcpakolás , impregnált maszk , krémmaszk , lehúzható maszk , maszk
Patikapédia Médiapédia Netpédia Biciklopédia Jógapédia Mammutmail Vinopédia
orvosi tudástár marketing-média tudástár internetes tudástár kerékpáros tudástár jóga tudástár

nagy fájlok küldéséhez

borászati tudástár