Már 172 szócikk közül válogathatsz.

A Szépségpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes szépség tudástár. Legyél Te is a Szépségpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


dermaroller

A dermaroller a mezoroller házi használatra szánt, szolidabb változata. A mezoroller a kollagén indukciós terápia eszköze egy kis henger, amiből sok apró tű áll ki. A bőrön görgetve mikrosérülések ezrei jönnek létre, melyek a bőr regenerációs, öngyógyító képességét felpörgetik, ami a kollagén- és [elasztin]? termelés fokozódásával jár együtt. A kezelés során bevitt koncentrált hatóanyagok is mélyebbre jutnak, így belülről építik újjá a bőrt. A kezelés helyi érzéstelenítésben történik - 0,2-től 2 mm-es tűhosszig végeznek kezeléseket, 1 milliméternél hosszabbal már csak orvos kezelhet. A több kezelésből álló terápia [akne]? [heg]?ek, [ránc]?ok, pigmentfoltok, stria és cellulit valamint [hajhullás]? ellen is javasolt. 

A dermaroller az otthoni arcápolás hatékonyabbá tételére szolgál, használatával a krémek, szérumok hatóanyagai jobban felszívódnak, mélyebbre jutnak a bőrben.   


A szócikkhez társított címkék:
dermaroller , elasztin , mezoroller
Patikapédia Médiapédia Netpédia Biciklopédia Jógapédia Mammutmail Vinopédia
orvosi tudástár marketing-média tudástár internetes tudástár kerékpáros tudástár jóga tudástár

nagy fájlok küldéséhez

borászati tudástár