Már 172 szócikk közül válogathatsz.

A Szépségpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes szépség tudástár. Legyél Te is a Szépségpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


advanced night repair, szérum, regeneráló, estée lauder

A gyógyszerészeti pipettával felszerelt, ikonikus “kis barna üvegcse” legendás, és világszerte számtalan nő piperepolcán megtalálható. Az 1982-ben Night Repair néven bevezetett Advanced Night Repair, ismertebb nevén ANR új fejezetet nyitott a bőrápolás történelmében. Az eredeti összetétel minden szempontból egyedi volt, állaga, összetétele, technológiái is újszerűnek számítottak, és egyediségét a mai napig megőrizte.Az ANR vezette be a köztudatba a regenerálás koncepcióját és máig a regeneráló kategória vezető terméke. A nők világszerte esküsznek az ANR hatására: semlegesíti a környezet káros hatásait, regenerálja a látható károsodásokat és megakadályozza az újabb károsodást. A [DNS]? regenerálás és a kronobiológia területén szerzett több évtizedes tapasztalat és szakértelem eredményeképpen megszületett „kis barna üvegcse” máig az egyik leghatékonyabb és legtöbbet eladott bőrápoló termék az [Estée Lauder]? történelmében. 

Az eredeti Night Repair formula…
- az első szérum volt a világon
- az első hialuronsavat tartalmazó bőrápolási termék 
- az első regeneráló termék: a Night Repair teremtette meg az éjszakai bőrápolás "Regenerálás" kategóriáját 1982-ben
- minden tekintetben, az állag, az összetétel, a technológia szempontjából forradalmi volt
 

Az ANR az Estée Lauder vezető regeneráló széruma, a márka egy évben több mint 4,7 millió ANR üvegcsét adott el világszerte. Percenként kb. 9 ANR üveg kel el világszerte. 

 

A Night Repair evolúciója: 


1982 - A Night Repair Cellular Recovery Complex regenerálássá változtatta az egyszerű bőrápolást. Az eredeti összetétel volt az első olyan termék, melyet arra fejlesztettek ki, hogy segítse a környezeti hatások látható jeleinek regenerálódását, és az elsők között tartalmazott hialuronsavat, mely a természet „nedvesség-mágneseként” ismert. A bőr saját, természetes folyamataival és biológiai órájával összehangoltan az éjszakai alvás idején serkentette a bőr természetes megújulását és regeneráltaaz öregedés látható jeleit.

1991 - Majd tíz évvel később az Estée Lauder antioxidáns technológiákkal kiegészítve formulálta újra saját fejlesztését, a Night Repair-t. Az ANR Protective Recovery Complex az éjszaka során serkentette a bőr saját, természetes megújulási folyamatát és regenerálta az öregedés látható jeleit. A bőr természetes regeneráló folyamatait utánzó korszerű összetétel további egyedülálló csúcstechnológiák és hatóanyagok segítségével serkentette a bőr regenerálódó képességét. A klinikai tesztek kimutatták, hogy a rendkívül hatékony összetétel a környezetben felszabaduló szabad gyökök akár 90%-át* semlegesíti, miközben ellenállóbbá teszi a bőrt a további káros hatásokkal szemben. *In-vitro tesztek alapján.

2009 - Az ANR Synchronized Recovery Complex Chronolux™ technológiája a regeneráló és védelmi folyamatok tökéletes időzítését biztosítva nyújtott átfogó és optimális éjszakai regenerálást. Emellett egy új, szabadalmazott technológiával, kapszulákba zárt Alkyl Guanine Transferase-zal (AGT-vel) segítette a füst és egyéb légszennyezés okozta korábbi bőrkárosodások regenerálódását, mely képességével a regeneráló szérumok egyik leghatékonyabbikává vált.

2014 - Az ANR Synchronized Recovery Complex II új összetételét egy fontos felfedezés, a természetes éjszakai tisztulási folyamat,a [Catabolysis]? és annak az éjszaka során játszott létfontosságú szerepe ihlette. A forradalmi ChronoluxCBTM technológiát alkalmazó átfogó összetétel az újonnan felfedezett sejtszintű méregtelenítés és az egyéb bőrmegújító folyamatok pontos összehangolásával maximalizálja a bőr éjszakai regenerálódását a bőr láthatóan fiatalosabb megjelenése érdekében. 

 


A szócikkhez társított címkék:
advanced night repair , ANR , antioxidáns , Estée Lauder , hialuronsav , regeneráló , szérum
Patikapédia Médiapédia Netpédia Biciklopédia Jógapédia Mammutmail Vinopédia
orvosi tudástár marketing-média tudástár internetes tudástár kerékpáros tudástár jóga tudástár

nagy fájlok küldéséhez

borászati tudástár