MPL-PostaPont-nyeremenyjatek
Már 174 szócikk közül válogathatsz.

A Szépségpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes szépség tudástár. Legyél Te is a Szépségpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


önbarnító

 

A napozás teljesen biztonságos alternatíváját jelenti az önbarnítók, azaz a barnító hatású krémek és testápolók. Használatukka kockázatmentes barnulást érhetünk el, mivel ezek a kozmetikumok a bőr felületén található elhalt hámsejteket egyszerűen megszínezik - a bőr aktív, működő rétegeivel nem kerülnek kapcsolatba. A korszerű önbarnítók termékek összetételüknél fogva egyenletes, foltmentes barnaságot biztosítanak, mely a felvitelük után 1-4 órával fejlődik teljessé. A bőr alapszínétől függően választható közepes, vagy mély árnyalatot eredményező termék. A bronzos szín a felvitel megismétlésével mélyíthető.
 

Használata: Az önbarnító használata előtt érdemes bőrradírral egyenletesebbé tenni a bőrfelszínt – így nemcsak tartósabb, de egységesebb is lesz a barnaság. Az önbarnítót egyenletesen vigyük fel, és alaposan dolgozzuk a bőrbe, mintha [testápoló]?val kennénk be magunkat. Különös gonddal kenjük a könyök, a sarkak, a térd és egyéb hajlatok bőrét, mert ezeket a területeket a felhalmozódott krém sötétebbre színezheti. Ha száraz a bőr az említett területeken érdemes az önbarnító használata előtt kevés hidratáló testápolóval bekenni a száraz bőrfelületeket. Az arcon szintén gondosan dolgozzuk el a krémet, hogy a szemöldök és a hajtő vonalán ne maradjon vastagabb rétegben. Könnyebb bánni az eleve színezett önbarnítókkal, mert látszik hova vittük már fel. Mielőtt felöltöznénk, várjunk 10-15 percet és ne feledkezzünk meg az alapos kézmosásról! A műveletet heti egy-két alkalommal megismételve folyamatosan fenntartható a napbarnította szín. Világos bőrűek számára ideális megoldást jelentenek a nyári színt fokozatosan kiépítő, barnító testápolók, melyek nemcsak szép színárnyalatot biztosítanak, de ápoló hatóanyagaikkal puhává is varázsolják a test bőrét.

 

Fontos tudni: mivel az önbarnítók nem növelik a bőr valódi pigmentációját, használójuk nem válik védetté a napsugarakkal szemben – szabadban való tartózkodáshoz elengedhetetlen a magas faktorszámú fényvédelem

Fotó:Eucerin


A szócikkhez társított címkék:
fényvédelem , napozás , önbarnító , pigmentáltság , tastápoló

Rúzs és más online magazin:

a szépségápolás és wellness újdonságairól, divatról és másról a szépségrovat-szerkesztő és kozmetikus szemével.

www.ruzsesmas.hu

MPL-PostaPont-nyeremenyjatek


SZAKÉRTŐNK

Fodor-Kassai Mónika

Az Elle, a Nők Lapja és
a Rúzs és Más újságírója
másfél évtizedes
szépségipari tapasztalattal
és kozmetikai
képesítéssel.Patikapédia Médiapédia Netpédia Biciklopédia Jógapédia Mammutmail Vinopédia
orvosi tudástár marketing-média tudástár internetes tudástár kerékpáros tudástár jóga tudástár

nagy fájlok küldéséhez

borászati tudástár

 


SZAKÉRTŐNK

Fodor-Kassai Mónika

Az Elle, a Nők Lapja és
a Rúzs és Más újságírója
másfél évtizedes
szépségipari tapasztalattal
és kozmetikai
képesítéssel.