Már 174 szócikk közül válogathatsz.

A Szépségpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes szépség tudástár. Legyél Te is a Szépségpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: Avon a mellrák ellen
Verzió: 1  
Változtatta: Anonym on-line user
Változtatás dátuma: 2013-08-04 22:12:20
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

avon, mellrák, emlőrák, ellen

Az AVON az emlőrák elleni harc egyik élharcosa. "A szépség természetes forrása az egészség, ezért az Avon számára a nők egészsége ugyanolyan fontos, mint a szépségük" - a kozmetikai vállalat ebben a szellemben kötelezte el magát az emlőrák elleni küzdelem mellett. Napjainkban a mellrák a nők egyik leggyakoribb daganatos megbetegedése - szerencsére a vizsgálati technika és a kezelési lehetőségek gyors ütemű fejlődése lehetővé teszi az időben felfedezett megbetegedések túlnyomó részének gyógyítását. 

Az [Avon] 1955-ben alapította meg az Avon a Nőkért Alapítványt, mely mára a legnagyobb nők megsegítését céljául kitűző vállalati alapítvánnyá nőtte ki magát. 2010-ben az Avon már 55 országban harcol a mellrák ellen, több mint 640 millió dollárt adományozva a kutatások támogatására, a szakszerű ellátáshoz való hozzáférés lehetőségeinek javítására.

Az Avon Magyarország 1998-ban csatlakozott e misszióhoz, és 2010 év végéig összesen több, mint 440 millió Ft-ot adományozott az emlőrák elleni küzdelem támogatására.
A kezdetektől olyan helyi non-profit szervezeteket támogatnak, melyek figyelemfelkeltő kampányaikkal, műszer adományaikkal, a megfelelő szűrési feltételek megteremtésével valóban a mellrák elleni harc szakértőinek tekinthetőek.
A befolyt adományok három forrása:
- 1 Ft minden eladott AVON termék árából
- az adománygyűjtő termékek értékesítéséből származó teljes haszon
- az emlőrák elleni rendezvényeinkből származó bevétel
 

 

avon, mellrák, emlőrák, zséda, szédenyi adrienn

avon, gyaloglás, mellrák


Patikapédia Médiapédia Netpédia Biciklopédia Jógapédia Mammutmail Vinopédia
orvosi tudástár marketing-média tudástár internetes tudástár kerékpáros tudástár jóga tudástár

nagy fájlok küldéséhez

borászati tudástár